Nová stránka Konnex.sk

Vážení klienti a priaznivci komunálnej techniky, dnešný deň je pre spoločnosť Konnex s.r.o. významným míľnikom. Obliekli sme si nový kabát a vydávame sa naprieč všetkým možným aj nemožným výzvam, ktoré nám budúcnosť prinesie. A čo sa teda konkrétne zmenilo? Naša webstránka má nový moderný dizajn, ktorého účelom je predovšetkým zákaznícka, teda VAŠA spokojnosť. Stránku sme vylepšili a upravili tak, aby ste sa v nej mohli lepšie orientovať a všetko mali na dosah ruky. Je rýchla, responzívna, užívateľsky príjemná a najmä moderná podľa najnovších štandardov a trendov. Čo sa naopak vôbec nezmenilo, je naša oddanosť voči zákazníkom, ktorí sú pre nás vždy na 1. mieste. A toto sú výhody, ktorých sa Vám dostane, ak do toho pôjdete s nami:
  • rýchla komunikácia so zákazníkom
  • sme špecialistami v komunálnej technike
  • máme stabilné zázemie, na trhu pôsobíme už 10 rokov
  • zabezpečujeme aj servis strojov
  • garantujeme MAXIMÁLNU spokojnosť zákazníkov

 

Drahí zákazníci, dovoľte nám ešte záverom poďakovať Vám všetkým, ktorí ste už naše služby využili, pretože práve vďaka Vám sa stále zlepšujeme a posúvame ďalej. Pevne veríme, že naša nová webová stránka sa Vám bude páčiť a nájdete na nej všetky informácie, ktoré budete potrebovať. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok či žiadostí sa môžete obrátiť na náš tím cez kontaktný formulár, e-mail alebo telefónne číslo na stránke.

Prajeme Vám pekný a úspešný deň!

Váš tím Konnexu s.r.o.

Nová stránka Konnex.sk3
Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.
Mimoriadna ponuka na použitý zametač BOSCHUNG S 2
Vážený zákazníci, máme pre Vás pripravený použitý zametač BOSCHUNG S 2 vo vynikajúcom stave. V prípade záujmu prosím kontaktujte našich obchodných predajcov. Váš team KONNEX