Servis vozidiel / strojov

Servis vozidiel / strojov1
ponúkame kompletnú starostlivosť a opravy všetkých nami ponúkaných strojov vrátane záručných servisov a po záručných. Každý servisný úkon prebieha diagnostikou, poradenstvom a predovšetkým efektívnym odstránením porúch na stroji / vozidle. Spravujeme servis aj iných značiek.

Odťah vozidla / strojov :

  • Každému zákazníkovi ponúkame službu odťah špeciálnym nízko ložným vozíkom - asistencia

 

Mobilný servis : 

  • servis vozidla priamo u Vás 
  • vybavené vozidlá ( dielňami ) 

 

Náhradné diely :

  • náhradné diely držíme skladom
    poskytujeme 100 % kompatibilitu nd

 

Diagnostika motorov / zariadení 

  • rýchle a presné určenie chýb na vozidle / stroji
  • vymazávanie systémových chýb a nahrávanie aktualizácií 

 

Máte poruchu s Vašim vozidlom ?  Kontaktujte nášho pracovníka, ktorý Vám ochotne poradí a objedná Vás na konnex servis .  

 

Polaris - Goupil / FERRI / HOLDER / VITRA / ROSSI / MANTIS - BIOMANT / BOSCHUNG / BILLY GOAT / DURSO / BROCK / ISEKI / FABOK / OVERAASEN / GMR / FARMTRAC  / WALKER / AGROMETALL / KUPER WEISSER 

 

Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.
Mimoriadna ponuka na použitý zametač BOSCHUNG S 2
Vážený zákazníci, máme pre Vás pripravený použitý zametač BOSCHUNG S 2 vo vynikajúcom stave. V prípade záujmu prosím kontaktujte našich obchodných predajcov. Váš team KONNEX