Celoslovenský snem ZOVP v Tatrách

Celoslovenský snem ZOVP v Tatrách1
Dňa 22.5.2019 až 24.5.2019 sme sa opäť zúčastnili na sneme ZOVP SR vo Vysokých Tatrách, v hoteli Atrium, Nový Smokovec. Naša firma mala možnosť vystavovať náš najobľúbenejší univerzálny nosič náradia HOLDER X 45i, ktorý je najmenším, no zároveň najflexibilnejším nosičom náradia. Ponúka nám široký záber profesionálneho pomocníka pri celoročnej údržbe vďaka nadstavbám na zametanie, kosenie či polievanie. V zime sú zasa neodmysliteľnými pomocníkmi sypacia nadstavba, fréza či radlica.
Celoslovenský snem ZOVP v Tatrách2

Prvý deň sa diskutovalo najmä  o tzv. „chodníkovom zákone“ t.j. o povinnosti miest a obcí postarať sa o čisté chodníky, na čo samozrejme len ľudská sila nestačí. Práve  Holder X45i  svojimi rozmermi a širokým využitím by mohol byť pre ne zaujímavým riešením.

Druhý deň  prebehla prezentácia generálneho partnera a podpísalo sa memorandum o spolupráci partnerských združení.

 

V kongresovej sále sme boli účastníkmi prezentácií  viacerých vystavovateľov, ktoré boli zavŕšené prehliadkou komunálnej techniky na vonkajšej ploche výstavy.

V posledný deň ešte prebiehali rokovania medzi  obchodnými partnermi.

 

Po ukončení snemu ZOVP SR sme odchádzali s novými skúsenosťami a dobrým pocitom z úspešných stretnutí.

Celoslovenský snem ZOVP v Tatrách3
Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.
Mimoriadna ponuka na použitý zametač BOSCHUNG S 2
Vážený zákazníci, máme pre Vás pripravený použitý zametač BOSCHUNG S 2 vo vynikajúcom stave. V prípade záujmu prosím kontaktujte našich obchodných predajcov. Váš team KONNEX