Konnex days - Ďakujeme všetkým

Konnex days - Ďakujeme všetkým1
Aj v roku 2023 naša spoločnosť KONNEX s.r.o. otvorila brány, aby privítala návštevníkov na jedinečnej prehliadke komunálnej techniky s názvom KONNEX DAYS 2023. Akcia sa konala v dňoch 20. a 21. septembra v Trnave. Ponuka techniky bola naozaj pestrá – od kosačiek na údržbu zelene, špeciálne nosiče náradia až po zberové či úžitkové vozidlá.
Konnex days - Ďakujeme všetkým2

Novinkou v tomto roku bolo predstavenie niekoľkých zberových vozidiel od chorvátskej firmy Tehnix. Okrem zberových vozidiel mali naši zákazníci možnosť vidieť prvý elektrický zametač značky BOSCHUNG S 2.0, ktorý bol veľkým prekvapením a to hlavne na výkon baterkových článkov a v neposlednom rade na tichosti celého zametacieho stroja. Nemohol chýbať ani náš stroj na ničenie buriny horúcou vodou značky Biomant od výrobcu Mantis, ktorý si získal opäť veľkú sympatiu. Okrem už spomínaných, mohli návštevníci obdivovať taktiež obľúbené nosiče náradia značky VITRA na letnú a zimnú údržbu - model Vitra C 225 a C375, úžitkové vozidlo značky DURSO multimobil, alebo menšiu techniku značky BILLY GOAT, ktorá je prínosom hlavne v jesenných mesiacoch na výsávanie lístia alebo na pravidelné upratovanie mesta či obce. Samotná prezentácia strojov bola ozvláštnená posedením pri výbornom občerstvení, kde bol na výber guláš, cigánska pečienka, klobásy, či sladké a slané pochutiny. K lahodným koláčikom bola počas celej akcie ponúkaná čerstvá výberová káva. Čerešničkou na záver bolo losovanie tomboly o zaujímavé ceny. 😊

Účasť v oba dni bola veľká, čomu sa nesmierne tešíme. Naša vďaka jednoznačne smeruje naším obchodným partnerom a taktiež všetkým zúčastneným, ktorí si našli čas a zavítali na našu akciu.

Veríme, že sa stretneme v podobnom počte aj na ďalších prezentáciách.

Váš team spoločnosti - KONNEX s.r.o.

 

Konnex days - Ďakujeme všetkým3
Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.
Mimoriadna ponuka na použitý zametač BOSCHUNG S 2
Vážený zákazníci, máme pre Vás pripravený použitý zametač BOSCHUNG S 2 vo vynikajúcom stave. V prípade záujmu prosím kontaktujte našich obchodných predajcov. Váš team KONNEX