Podpora triedeného zberu komunálnych odpadov 2024

Koncom januára 2024 zverejnilo Ministerstvo životného prostredia SR výzvu na získanie nenávratného finančného príspevku v rámci Programu Slovensko s názvom Triedený zber komunálnych odpadov, v rámci ktorej bolo vyčlenených 23 671 000,00 € zo zdrojov EÚ.
Podpora triedeného zberu komunálnych odpadov 20242

Cieľom výzvy je podporiť aktivity zamerané na vybudovanie nových zberných dvorov, rekonštrukciu už existujúcich zberných dvorov alebo nákup hnuteľných vecí za účelom zvýšenia množstva vytriedených oprávnených druhov KO.

Žiadosť o získanie príspevku môžu podať samosprávy z celého Slovenska do 31.05.2024.

Podmienkou je miera spolufinancovania vo výške 8 % pre celé Slovensko, okrem okresov Bratislava I – Bratislava V, kde je miera spolufinancovania vo výške 15 %.

Oprávnení žiadatelia tak môžu získať finančnú dotáciu na nákup veľkokapacitných kontajnerov, mulčovačov a kosačiek so zberným košom, ale taktiež aj  nákladných vozidiel či zberových vozidiel určených na zber a zvoz komunálneho odpadu.

Ako renomovaný predajca komunálnej techniky rôzneho druhu na Slovensku, vieme zabezpečiť a pomôcť s výberom techniky, na ktorú je možné získať finančný príspevok z fondov EÚ. Jednoznačne dávame do pozornosti veľkokapacitné kontajnery od výrobcu TEHNIX, kosačky so zberovým košom značky ISEKI, samojazdný mulčovač vysokej kvality OREC či zberové vozidlá na zber a zvoz všetkých druhov komunálneho odpadu EKOMUNAL od výrobcu TEHNIX.

Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.
Mimoriadna ponuka na použitý zametač BOSCHUNG S 2
Vážený zákazníci, máme pre Vás pripravený použitý zametač BOSCHUNG S 2 vo vynikajúcom stave. V prípade záujmu prosím kontaktujte našich obchodných predajcov. Váš team KONNEX