Prezentácia komunálnej techniky KONNEX DAYS 3. ročník

Prezentácia komunálnej techniky KONNEX DAYS 3. ročník1
Aj v tomto roku si Vás dovoľujeme srdečne pozvať na našu každoročnú akciu spojenú s prezentáciou komunálnej techniky v sídle spoločnosti KONNEX servis na Nitrianskej ulici č. 5 v Trnave. V poradí 3. ročník predvádzacej akcie KONNEX days sa uskutoční dňa 20.09. – 21.09.2023, v čase od 9:00 do 16:00 hod.
Prezentácia komunálnej techniky KONNEX DAYS 3. ročník2

Prezentované budú techniky rôzneho druhu: DURSO / BOSCHUNG / GOUPIL G4 / ISEKI / VITRA / MANTIS / ROSSI / BILLY GOAT / TEHNIX a iné. Individuálna ukážka jednotlivých strojov je zaručená!

Okrem spomínaných strojov bude pre Vás pripravené bohaté občerstvenie a rôzne špeciality, medzi ktorými nesmie chýbať výborný guláš.

Počas celej akcie si môžete vychutnať kvalitnú šálku kávy a príjemnú atmosféru bude taktiež dotvárať dobrá hudba.

 

Pre všetkých bude pripravená tombola, v ktorej na šťastných výhercov čakajú lákavé ceny.

Nezabudnite potvrdiť svoju účasť najneskôr do  15.09.2023  na e-mailovú adresu vera@konnex.sk alebo na tel. č. +421 905 573 233.

Nahláste prosím:  firmu, deň účasti a počet osôb.

 

Tešíme sa na Vás na KONNEX days 2023!

Prezentácia komunálnej techniky KONNEX DAYS 3. ročník3
Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.
Mimoriadna ponuka na použitý zametač BOSCHUNG S 2
Vážený zákazníci, máme pre Vás pripravený použitý zametač BOSCHUNG S 2 vo vynikajúcom stave. V prípade záujmu prosím kontaktujte našich obchodných predajcov. Váš team KONNEX