Gem e2 štýlové auto ktoré Vás dostane

Gem e2 štýlové auto ktoré Vás dostane1
Chcete vynikať z rady a byť originálny ? Prinášame pre Vás overený model od známeho výrobcu POLARIS typ GEM e2.
Gem e2 štýlové auto ktoré Vás dostane2

Autičko bez dveri alebo s dverami? To je všetko na Vás, vozidlo sa dá plne nakonfigurovať podľa vašich predstáv. A aby to nebolo málo  auto je na plný elektický pohon. Stačí vytiahnuť originálny nabíjací kábel, zastčiť do vozidla a hotovo. Už žiadne nabijacie nabijačky. Vo vozidle je integorvaná nabijačka ktorá automaticky vyhodnotí stáv batérií, dobu nabíjacieho cyklu a vypnutie. Na výber je z batérí tekutým – elektrolytom, alebo najmodernejšia lithová báteria .

Jazda je naozaj vynimočná s malým modelom GEM e2 môžete jazdiť aj halách a iných stiesnených priestoroch, alebo v mestských častiach v dokonalom komforte. Vďaka priestrannemu interiéru a bez dverí je nastupovanie a vystupovanie u vozidiel GEM oveľa - jednoduche.

Máte záujem o modelové vozidlo ? Kontaktujte našich obchodných zástupcov, ktorí Vám ochotne poradia

 

Váš team konnex.sk

 

 

Pár technických informácíi

Celková hmotnosť vozidla 819 kg

Užitočná hmotnosť  320 kg

Celkové rozmery vozidla (D x Š x V) 262 x 141 x 186 cm

Polomer otáčania : 381 cm

Max rýchlosť : 40 km / h

Gem e2 štýlové auto ktoré Vás dostane3
Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.
Mimoriadna ponuka na použitý zametač BOSCHUNG S 2
Vážený zákazníci, máme pre Vás pripravený použitý zametač BOSCHUNG S 2 vo vynikajúcom stave. V prípade záujmu prosím kontaktujte našich obchodných predajcov. Váš team KONNEX