Úspešná prezentácia dni KONNEXu 2021

Úspešná prezentácia dni KONNEXu 20211
Prezentácia dni Konnexu sa konala 7-8. Septembra 2021 v Trnave. Na prezentácii bolo predstavených 17 svetových značiek vozidiel, nosičov náradia, cisterien a sypačov. Keďže sme mali možnosť po ťažkých a dlhých mesiacoch obmedzení sa konečne stretnúť, neváhali sme a snažili sme sa navodiť príjemnú atmosféru sprevádzanú výborným jedlom, lahodnými zákuskami a bohatou tombolou. Zúčastnení si mohli vychutnať nielen program prezentácie komunálnej techniky, ale aj vynikajúci guláš, cigánske pečienky, chlebíčky, pagáčiky a širokú ponuku zákuskov. Prezentácii prialo krásne slnečné počasie, ktoré pomohlo nielen veľkej účasti, ale aj príjemnej atmosfére. Na prezentácii sa stretli viacerí obchodní partneri, na ktorej sa slova ujal konateľ spoločnosti Karol Kováč. Technické parametre, prednosti a vlastnosti jednotlivých vozidiel spresnil Michal Kováč a na záver všetky podrobnosti doplnil manažér predaja Ivan Dubovanský.
Úspešná prezentácia dni KONNEXu 20212

Na prezentácii bol predstavený jedinečný ručný vysávač BILLY GOAT a nové nosiče náradia zn. VITRA, modely C225 a C375.

 

Veľký záujem bol o zberové vozidlo na kuchynský odpad COSECO, ktoré má možnosť prispôsobenia nadstavby klientovi, servis a náhradné diely na celom Slovensku a hlavne veľmi priaznivú cenu. Ďalším dopytovým  strojom bol ISEKI traktor. Výhodami  ISEKI SXG 323 je medzi-nápravová kosačková lišta – výlisok – žiadne zvary, nízka spotreba, dostupné náhradné diely a možnosť využitia aj na zimnú údržbu chodníkov.

Každému účastníkovi boli stroje predstavené formou skupinovej prezentácie, ale aj individuálnou konzultáciou s každým účastníkom.

 

Na záver programu bolo vyhodnotenie tomboly, do ktorej sa mohol zapojiť každý účastník prezentácie dni KONNEXu. V tombole sa mohli účastníci tešiť zo zaujímavých pobytov v rôznych destináciách, z letu balónom, z darčekových alebo kozmetických balíčkov a množstva ďaľšieho. Ak sa aj niekomu nepošťastilo vyhrať v tombole, určite neodchádzal s prázdnymi rukami.

Veríme, že každý si prišiel na svoje a rád sa zúčastní aj na ďalších dňoch KONNEXu.

Tešíme sa na ďalšie stretnutie u nás!

 

Váš team KONNEX-U

Úspešná prezentácia dni KONNEXu 20213
Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.