Krásna jeseň je tu

Krásna jeseň je tu1
S prichádzajúcou jeseňou prichádza krásne sfarbenie lístia do rôznych farieb od žltej až po červenú. Je to doslova zážitok pre oči. Ale čo robiť s padajúcimi listami v našich záhradách, parkoch alebo mestských častiach. My Vám vieme s týmto problémom poradiť.

Univerzálne komunálne vysávače značky billy goat sú doslova stvorené na tieto činnosti. Poďme si bližšie priblížiť ich prednosti a ako sa používaju.


Vysavač závesny BillY GOAT rady DL 13,14 a 18 je vhodný na vysávanie veľkých plôch. Možnosť upevnenia na zadné čelo korby, alebo vloženie priamo do prívesneho vozíka.
Prednosťou vysávača je silný sací výkon s drviacou lopatkou ( piranha ) ktorá doslova podrvý nasávanú trávu, listy v pomere až 1:12. Výhoda : odveziete viacej odpadu ! 


Ku stroju sa dodáva originálne príslušenstvo ako sacia hubica o dĺžke 3 metrov ktorá sa dá predĺžiť o ďalšie 2 metre.

Ovládanie stroja je jednoduchá a nevyžaduje zložité zaškolenie pracovnikov. Netreba zabúdať na prispôsobenie vášho valníka, alebo prívesového vozíka ktorý musí byť celoprekrytý s textílnym sitom alebo kamiónovou plachtou. S návrhom a realizáciou nadstavby Vám veľmi radi pomôžeme. Pozrite sa na projekty ktoré sme realizovali.

Vysávač ručný s pojazdom rady MV, KV a TKV

mobilný stroj ktorí ocenia technícke služby, súkromné spoločnosti alebo záhradkári. Vysávače ponúkajú širokú saciu šírku s drviacim účinkom. Nastavenie výšky sánia pomocou jednoduchého vstavaného klúča na stroji. Všetky vysavače sú vybavené robustnou prevodovkou s pojazdom pre pohodlnejšiu prácu. V zadnej časti sa nachadza sací kôš ktorý je odolný a použitelný na viac krát.
Objem koša pojme až 150 l lístia t.j 23 kg


Model TKV sa môže pochváliť aj vstavaným drvičom konárov až do priemeru 5 cm. Čo predstavuje obrovskú výhodu pri upratovaní okolo stromov .
Okrem vysávania je BILLY GOAT pripravený na upratovanie chodníkov, parkovisk a iných plôch. Nie je určený len na lístie, poupratuje a podrvý odpadky, flašky a iné.

Viac o modeloch BILLY GOAT Vám odprezentujú naši obchodný predajcovia a radi Vám výberú vhodný stroj pre vaše podmienky.

Váš team Konnexu

Krásna jeseň je tu3
Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.
Mimoriadna ponuka na použitý zametač BOSCHUNG S 2
Vážený zákazníci, máme pre Vás pripravený použitý zametač BOSCHUNG S 2 vo vynikajúcom stave. V prípade záujmu prosím kontaktujte našich obchodných predajcov. Váš team KONNEX