Najväčšia výstava komunálnej techniky v Mníchove IFAT 2022

Najväčšia výstava komunálnej techniky v Mníchove IFAT 20221
Naša spoločnosť KONNEX s.r.o. sa zúčastnila výstavy v neďalekom Nemecku, v meste Mníchov. Tejto výstavy sme sa zúčastnili 30. mája, kde počasie nám prialo, bolo príjemné a slnečné lúče nás hriali a vďaka tomu, sme si mohli vychutnať najväčšiu výstavu komunálnej techniky. Výstavy sa zúčastnilo 3 305 vystavovateľov z 58 rôznych krajín a regiónov, 142 472 návštevníkov zo 162 rôznych krajín a regiónov. Na výstavnej ploche, ktorá bola veľká 260 000 metrov štvorcových, sme mali možnosť si prezerať zberové vozidla, nosiče náradia na letnú a zimnú údržbu, cisternové vozidlá, kosačky, špeciálne vozidlá, techniku pre vodárov a zametacie vozidlá.
Najväčšia výstava komunálnej techniky v Mníchove IFAT 20222

Najväčším prekvapením celej výstavy boli novinky ako napríklad zameranie vozidiel, nosičov náradia na elektrický pohon a hlavne technológia na vodíkový pohon vozidiel. Milovníci a priaznivci komunálnej techniky sa môžu tešiť, pretože práve táto technológia na vodíkový pohon  príde na trh už čoskoro a to v roku 2022 / 2023. Novú a osvedčenú techniku s rôznymi novinkami nám predviedli obchodní partneri ako je GOUPIL, ISEKI, JUROP, BOSCHUNG, BROCK, ROSSI.

Sme radi, že mesto Mníchov usporiadalo výstavu komunálnej techniky a mohli sme realizovať stretnutia s rôznymi obchodnými partnermi. Stretnúť sa s nimi, bolo veľmi príjemné a ďakujeme im za túto možnosť.

Najväčšia výstava komunálnej techniky v Mníchove IFAT 20223
Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.
Mimoriadna ponuka na použitý zametač BOSCHUNG S 2
Vážený zákazníci, máme pre Vás pripravený použitý zametač BOSCHUNG S 2 vo vynikajúcom stave. V prípade záujmu prosím kontaktujte našich obchodných predajcov. Váš team KONNEX