Ničenie buriny horúcou vodou

Ničenie buriny horúcou vodou1
naša spoločnosť - KONNEX s.r.o - sa ako prvá na slovenskom trhu venuje odstraňovaniu buriny nechemickou cestou. Ako jediný aplikujeme horúcu vodu 99˚C namiesto chemického postreku, ktorá dokonale zničí burinu nie len na povrchu, ale aj jej koreňový systém. Táto technológia priniesla už viacerým mestám finančnú úsporu, efektivitu v odstraňovaní buriny, ale hlavne šetrný prístup k životnému prostrediu.
Ničenie buriny horúcou vodou2

Kompaktnosť  :

BioMant je zariadenie, ktoré je mobilné, nepotrebuje žiadnu elektrocentrálu, žiadnu ďalšiu cisternu na vodu. BioMant je kompaktný, obsahuje všetko potrebné na prácu a údržbu priestranstiev.  Má dokonca vstavaný rám, ktorý zabezpečuje jednoduchú manipuláciu pre vysokozdvižné vozíky. Stačí naložiť na korbu vozidla, pick up-u alebo prívesu.

 

V čom je dobrá horúca voda  :

Jedinečný systém spočíva v pomaly tečúcej vode, ktorá dopadá na burinu. Burina touto aplikáciou dostáva „šok“ a doslova do 2 - 3 dní je zničená.

 

Práca so zariadením nebola nikdy jednoduchšia, BioMant Compact be - bol navrhnutý pre maximálnu  flexibilitu pri každodennom používaní. Stačí napustiť čistú vodu s antikalom ( tekutina na zamedzenie tvorby vodného kameňa ), zvoliť vhodnú aplikačnú trysku s pištoľou a môžete začať.

 

Je stroj spoľahlivý ?

BioMant  je preverený veľkými slovenskými spoločnosťami, ktoré pracujú na niekoľko denných pracovných zmenách .

 

Okrem vynikajúceho ničenia buriny horúcou vodou je stroj určený aj na čistenie zámkových dlažieb, odstraňovanie starých farieb, vytiahnutie olejových fľakov z betónov, zámkových dlažieb a na  odstraňovanie prilepených žuvačiek, ktoré sa roztopia do pár sekúnd.

 

Firma KONNEX s.r.o.  má obchodné zastúpenie pri predaji zariadení značky BioMant v rámci Slovenskej republiky. Pracovníci našej spoločnosti vám budú k dispozícii a ochotne zodpovedia všetky vaše otázky.

 

V prípade záujmu o prezentáciu zariadenia  BioMant vás radi navštívime vo vašom meste/obci.

Neváhajte nás kontaktovať.

 

Váš team firmy Konnex s.r.o.

Ničenie buriny horúcou vodou3
Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.
Mimoriadna ponuka na použitý zametač BOSCHUNG S 2
Vážený zákazníci, máme pre Vás pripravený použitý zametač BOSCHUNG S 2 vo vynikajúcom stave. V prípade záujmu prosím kontaktujte našich obchodných predajcov. Váš team KONNEX