Prezentácia pracovného vozidla Zebra

Prezentácia pracovného vozidla Zebra1
Nedávno sme predstavili mestám a obciam vozidlo nosiča náradia značky ZEBRA, ktoré od roku 2014 začal sériovo vyrábať český výrobca ZEBRA group. Vozidlo slúži ako nosič náradia, vďaka čomu ide o široko využiteľné vozidlo vhodné napríklad na kosenie a zametanie, na zalievanie trávy, kvetín a stromov, alebo ako sypač ciest a chodníkov a to v každom ročnom období.
Prezentácia pracovného vozidla Zebra2

Prednosťou tohto vozidla je tiež, že má 4 x 4 pohon všetkých náprav.  Práve vďaka lacnému servisu, schopnosti dodať náhradné diely do 3 pracovných dní, malého množstva elektrických zariadení, a v neposlednom rade hlavne zaujímavá obstarávacia cena s možnosťou leasingu sa stáva toto vozidlo zaujímavé aj na Slovenskom trhu, kde sa predali už 3 kusy. 

 

Prednosti vozidla  :

- jednoduché ovládanie stroja 

- 3 ročná záruka na vozidlo

- možnosť používania rôznych nadstavieb : sypač, radlica, valcová kefa, snežná fréza, priekopová kosačka, cisterna na vodu, predná striekacia lišta,  zametač

- pohon 4 x 4 ( plazivý chod, uzávierka diferenciálu ) 

 

 

 

 

 

 

Prezentácia pracovného vozidla Zebra3
Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.
Mimoriadna ponuka na použitý zametač BOSCHUNG S 2
Vážený zákazníci, máme pre Vás pripravený použitý zametač BOSCHUNG S 2 vo vynikajúcom stave. V prípade záujmu prosím kontaktujte našich obchodných predajcov. Váš team KONNEX