Prvá prezentácia komunálnej techniky na Slovensku v Trnave menom: Konnex-days

Prvá prezentácia komunálnej techniky na Slovensku  v Trnave menom:  Konnex-days1
Dňa 10 – 11. marca sa konala väčšia prezentácia zameraná na komunálnu techniku v Trnave v sídle spoločnosti Konnex servis. Návštevníci mali možnosť vidieť výnimočnú techniku, a dokonca si ju aj vyskúšať. Dobré jedlo a zaujímavý program sa niesol v priateľskom duchu. Technika bola naozaj pestrá od malých strojov až po veľké vozy. Návštevníci mali možnosť vidieť stroj na ničenie buriny Biomant, úžitkové vozidlo na elektrický pohon - Goupil, kosačky ISEKI, nosiče náradia na zimnú a letnú údržbu Holder, Vitra, zberové vozidlo Coseco a špeciálne väčšie sypače Boschung Kuperweiser. Najväčšou obľubou akcie bol stroj Biomant mantis comact be – stroj na ničenie buriny horúcou vodou. Ukázali sme si naživo ako reaguje permanentná horúca voda na buriny. Po pár minútach bolo vidieť ako sa mení vzhľad buriny a začína proces vädnutia. Pre porovnanie, sme v deň prvej aplikácie spracovali fotografie, aby sme mohli porovnať výsledok po pár dňoch Pre zákazníkov bola ozajstným zážitkom možnosť testovacej jazdy na elektre vozidle značky Polaris Goupil G 4, ktorý bol vybavený lítiovou batériou o výkone 7,2 kWh s jednostranným elektrickým sklapačom. Tiché, výkonné, ale hlavne hospodárne. To je koncepcia vozidiel Goupil 4.
Prvá prezentácia komunálnej techniky na Slovensku  v Trnave menom:  Konnex-days2

Obrovskou novinkou bolo zaradenie značky DURSO automobil do ponuky KONNEXU ako úžitkové vozidlo pre celoročné nasadenie. Vhodné pre technické služby mesta ako aj pre súkromné podniky. Vozidlo spadá do kategórie do 3,5 t, čo je vhodné pre vodičské oprávnenie B. Auto sa hodí tak ako na cesty, tak pre užšie mestské uličky. Šírka vozidla len 1550 mm! Podvozok je doslova vyladený. Zvládne aj ťažké podmienky, ale pri dodržaní pohodlia v kabíne. Samozrejmosťou je pohon na všetky kolesá s príplatkovou verziou – uzávierka diferenciálu zadnej nápravy. Pre náročnejších zákazníkov ponúka dokonca aj zadný PTO výstup pre štiepkovače a iné prídavné zariadenia vyžadujúce výkon. Durso sa ovláda veľmi jednoducho, ovládacie prvky sú doslova vždy po ruke. Motor v ponúkanej verzii značky KOHLER je úsporný, ale hlavne výkonný. Pre bližšie informácie o vozidle Vám naši obchodný predajcovia pomôžu a hlavne poradia. 

 

Ako bolo možné vidieť, mali sme v našej prezentácií veľmi obľúbené zberové vozidlo s fantastickým objemom 7 m 3 COSECO K 1R na podvozku Mitshubishi FUSO 4 x 4 o celkovej váhe 7t. Vozidlo je svojou veľkosťou vhodné do mestských častí, kde je podmienkou obratnosť a rýchlosť. 

 

Spoločnosť COSECO patrí medzi najväčšieho producenta vo výrobe nadstavieb pre komunálne účely v Taliansku. Obrovskou výhodou je úprava nadstavieb na prianie zákazníka . Bočné vhadzovacie otvory, zadná skladná vaňa pre koše. 

Firma ponúka viacero typov zberových nadstavieb od malých až po veľké lisovacie nadstavby. 

 

 

Chceme sa poďakovať hlavne naším partnerom, ale aj zákazníkom, ktorí si našli čas na prezentáciu a veríme, že sa im páčila. Súťažiacim ešte raz gratulujeme k výhram v našej tombole. Veríme, že budete nesmierne spokojní, a že sa s potešením uvidíme znova pri ďalších prezentáciách.

Prvá prezentácia komunálnej techniky na Slovensku  v Trnave menom:  Konnex-days3
Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.
Mimoriadna ponuka na použitý zametač BOSCHUNG S 2
Vážený zákazníci, máme pre Vás pripravený použitý zametač BOSCHUNG S 2 vo vynikajúcom stave. V prípade záujmu prosím kontaktujte našich obchodných predajcov. Váš team KONNEX