Turčianske Teplice sa môžu tešiť novému zametaču značky BOSCHUNG S 2

Turčianske Teplice sa môžu tešiť novému zametaču značky BOSCHUNG S 21
úspešnému projektu enviro - projektu sa podarilo umiestniť ďalší špeciálny zametací stroj BOSCHUNG S 2 do Turčianskych Teplíc dňa 17.10.2019 . Mesto skvalitní životnú úroveň občanov, zminimalizuje prašnosť a čistotu mesta. Okrem letnej údržbe je pripravený aj na zásah zimnej údržby pomocou radlice a sypača.
Turčianske Teplice sa môžu tešiť novému zametaču značky BOSCHUNG S 22

Boschung S 2 je profesionálny stroj s výbornými jazdnými vlastnosťami a bezkonkurenčne najlepšou spotrebou vo svojej triede. Vďaka odľahčenému rámu zo špeciálnej ocele má vlastnú hmotnosť len 2,3 t. Jedná sa o Švajčiarskeho  výrobu BOSCHUNG čo je poznať hlavne pri použití kvalitných komponentov a materiálov. Stroj je vybavený prehľadným farebným displejom ktorý informujte o stave zametača.  

 

Bližšie informácie o zametacom stroji Vám veľmi radi poskytneme.

Turčianske Teplice sa môžu tešiť novému zametaču značky BOSCHUNG S 23
Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.
Mimoriadna ponuka na použitý zametač BOSCHUNG S 2
Vážený zákazníci, máme pre Vás pripravený použitý zametač BOSCHUNG S 2 vo vynikajúcom stave. V prípade záujmu prosím kontaktujte našich obchodných predajcov. Váš team KONNEX