Zlate Moravce a nový elektromobil GOUPIL G 4

Zlate Moravce a nový elektromobil GOUPIL G 41
Po krátkom spustený predaja elektro vozidla spoločnosti KONNEX sme umiestnili prvé vozidlo značky POLARIS GOUPIL G 4 s olovnatými batériami do Zlatých Moraviec - dňa 21. novembra 2019 . Pri odovzdávaní bol prítomný aj primátor mesta pán PaedDr. Dušan Husár, ktorému boli odovzdané kľúče od vozidla a potrebné papiere na prihlásenie vozidla do evidencie. Mesto získalo nenávratný finančný príspevok čo dopomohlo k zakúpeniu vozidla. Goupil G 4 je najmodernejší model, ktorý šetri hlavne životné prostredie a jazdí hospodárne. Vozidlo je vybavené jednostrannou sklopnou korbou pre efektívne vysypanie a najsilnejšou olovnatou batériou ktorá má dojazd až 85 – 100 km. Dojazd sa dá predlžiť aj eko módom, alebo regeneráciou dobíjania batérii pri brzdení alebo pustení brzdového pedálu.
Zlate Moravce a nový elektromobil GOUPIL G 42

Kabína je komfortne vybavená, pohodlnými sedadlami čo obsluha ihneď pochválila pri prvej jazde. Po pár km zaškolenia s obsluhou spozorovali že pruženie je veľmi príjemné oproti starej multikáre. Cesta bola doslova testovacia, nakoľko cesta v Zlatých Moravciach je krásne historicky vydláždená.

K veľkému plusu sú výborné  jazdne vlastnosti a akcelerácia. Čo v  premávke je veľmi dôležité pre plynulosť premávky v meste. Modely Goupil  dosahujú  max . rýchlosť až 40 km / h .

 

Všetky modely GOUPIL 2, 4, 5 majú bohaté príslušenstvo ktoré Vám presne navrhneme podľa vašich potrieb. Na výber je z možností batérií – od lacnejších olovnatých až po lítiové. pracovnému vozidlu sú originálne nadstavby ako skriňová nadstavba, sitová, zberová nadstavba na komunálny odpad, cisterna na vodu a ďalšie

 

Pre správny výber značky GOUPIL kontaktujte našich obchodných zástupcov.

 

Váš team KONNEXU

 

 

Zlate Moravce a nový elektromobil GOUPIL G 43
Chceme Vás informovať o tom, že naša webová stránka používa súbory cookies, za účelom poskytnúť návštevníkom relevantný obsah a pre náš interný prehľad návštevnosti. Tým, že pokračujete v prehliadaní našich stránok, nám dávate súhlas na ich spracovanie.
Mimoriadna ponuka na použitý zametač BOSCHUNG S 2
Vážený zákazníci, máme pre Vás pripravený použitý zametač BOSCHUNG S 2 vo vynikajúcom stave. V prípade záujmu prosím kontaktujte našich obchodných predajcov. Váš team KONNEX